Nouto.fi noutaa autot ruotsista

nouto-fi-logo2

ONKO HAAVEISSA

AUTO SAKSASTA?

KAUTTAMME SAAT MYÖS RAHOITUKSEN!

Auton nouto Saksasta Suomeen

Auto Saksasta

On yleisesti tiedossa, että autot ovat Saksassa edullisempia kuin Suomessa ja niissä on usein, ellei aina, myös parempi varustelutaso. Säästöä voi tulla useita tuhansia euroja, vaikka auton hintaan laskisi autoveron ja muut auton noutamiseen liittyvät kustannukset mukaan.
Tämä ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa, eri autoissa säästön määrässä on huimiakin eroja. Mistä sitten tietää, millainen auto kannattaa Saksasta ostaa?

MILLAINEN AUTO KANNATTAA OSTAA SAKSASTA?

Kannattavuutta voi mitata usealla eri tapaa, toiselle kannattavaa on euromääräinen säästö, kun taas toiselle kannattavinta on hankkia mahdollisimman vähäpäästöinen auto.
Jos vertaillaan kahta samanikäistä autoa, joilla on ajettu suunnilleen yhtä paljon, toinen on ostettu Suomesta ja toinen Saksasta; Saksasta ostettu auto menee läpi katsastuksesta helposti ja kulkee monta vuotta ilman sen kummempia korjauksia tai varaosien vaihtoa. Suomesta ostettu auto on kuitenkin käynyt läpi täysin erilaiset ajo-olosuhteet, kuin Saksasta ostettu ja tarvitsee tästä syystä jo muutaman ajovuoden jälkeen uusia osia, sekä enemmän huoltoja. Näin ollen kannattavuus kasvaa entisestään, jos sen laskee auton hankintahinnan sijaan ensimmäisten vuosien kokonaiskulujen perusteella.

 

Suurimman hintaedun Suomeen verrattuna saa usein ostamalla hyvin varustellun, uudehkon auton. Halutuimpia merkkejä ovat Saksalaiset BMW, Audi sekä Mercedes Benz. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autoissa joissa on suuret päästömäärät, on myös korkeammat verot. Tämä syö kannattavuutta ja esimerkiksi suurten katumaasturien kohdalla säästöä ei kerry läheskään yhtä paljoa, kuin pienempipäästöisillä autoilla.

Saksassa autoissa on lähtökohtaisesti parempi varustelutaso kuin Suomessa. Tämä johtuu siitä, että Saksassa autot ovat hinnaltaan edullisempia, jolloin niiden lisävarusteluun käytetään enemmän rahaa. Jos siis haluat auton “kaikilla herkuilla”, niin Saksa on ehdottomasti maa, johon kannattaa suunnata autokaupoille! Erilaisista sääolosuhteista johtuen Saksasta ostetuissa autoissa ei kuitenkaan usein löydy moottorinlämmitintä; ainoastaan penkinlämmittimet, joten sen lisäämiseen suomessa kannattaa varautua. Saksasta tuoduissa autoissa ei myöskään ole erikseen kesä- ja talvirenkaita kuten esimerkiksi Ruotsista ostettaessa, vaan auton oston mukana tulevat vain yhdet renkaat.

Haaveissa harvinainen auto?

MIKSI AUTO SAKSASTA?

HARVINAISUUDET JA HARRASTEAUTOT SAKSASTA

Jos sinulla on mielessä tietty merkki ja malli jonka haluaisit ostaa, kannattaa ehdottomasti tarkistaa myös Saksan automarkkinat. Maa on suuri ja autoja on myynnissä jopa miljoonittain, jolloin sen juuri oikean löytäminen on helpompaa verrattuna Suomeen, jossa autoja on myynnissä määrällisesti huomattavasti vähemmän.

ONKO AUTON OSTAMINEN SAKSASTA VAIKEAA?

Auton ostaminen Saksasta ei ole vaikeaa ja siinä voi säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja verrattuna Suomeen. Auton noutamiseen kuitenkin kuluu sekä aikaa että rahaa, samoin viranomaistöihin, vientikilpien hankkimiseen sekä katsastukseen liittyvien asioiden selvittämiseen. Kannattaa olla tarkkana myös auton papereiden kanssa, ne kannattaa tutkia tarkkaan esimerkiksi pakokaasumittausten osalta hankaluuksien välttämiseksi.

AUTO SAKSASTA RAHOITUKSELLA?

Jos auton hankkiminen Saksasta kiinnostaa, Nouto auttaa kauppojen hieromisessa, kaupankäynnissä, viranomaisasioiden hoidossa ja noutaa auton sinulle 14 päivän sisällä ostotoimeksiannon tekemisestä.
Meiltä saat Saksasta ostettuun autoon myös rahoituksen kiinteällä korolla! Autorahoituksen hoitaa yhteistyökumppanimme automaailma.fi

Noutokulujemme sekä autoverojenkin jälkeen säästät vielä sievoisen summan, eikä sinun tarvitse itse vaivata päätäsi noutoon ja rekisteröintiin liittyvillä asioilla. 
Saksasta tuotuun autoon on myös mahdollista saada rahoitus yhteistyökumppanimme Automaailman kautta.