Nouto.fi noutaa autot ruotsista

nouto-fi-logo2
Noudon takana

Nouto Suomi Oy tuo autoja Suomeen ulkomailta vuosien kokemuksella

Nouto Suomi Oy on tuonut autoja Suomeen ulkomailta asiakkailleen jo vuosien ajan. Nouto on profiloituneet luotettavaksi, kustannustehokkaaksi ja asiantuntevaksi kumppaniksi. Autoja tuodaan Ruotsista, Saksasta, sekä muualta Euroopasta. 2020 vuonna tuotiin käytettyjä autoja Suomeen noin 200 kpl. Haetuin auto oli Volvo V90.

Syksyllä 2020 koko EU:n kattavan markkina-alueen avaaminen antoi asiakkaille paljon enemmän vaihtoehtoja auton valinnassa. Noudon asiakasmäärät ovat kasvaneet edelliseen tilikauteen verrattuna noin 50%. Jako Ruotsin ja muun Euroopan välillä on n. 50/50. “Kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme parempaan suuntaan palvelujen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseksi.” Onni Mattsson kertoo.

Nouto onnistuu täyttämään asiakkaiden toiveet kattavan verkoston avulla Ruotsissa, Saksassa sekä muualla Euroopassa.

Noudon toiminta alkoi vuonna 2015

“Toimintamme alkoi vuonna 2015, kun omaan tarpeeseen sopivaa auto ei löytynyt Suomesta ja vähitellen tutut ja tuttujen tutut alkoivat kiinnostumaan palveluistamme. Päätimme perustaa Nouto.fi palvelun. Liiketoiminta laajeni yhteistyökumppaneiden ja kehitystyön ansiosta yritykseksi, joka työllistää tällä hetkellä 3-4 henkilöä. Viimeisimpänä lisänä aloitimme yhteistyön Automaailman kanssa. Automaailma mahdollistaa vaihtoautokaupan, rahoituksen, lisäturvat ja autojen lisävarustelun.”

 

“Vielä viiden vuoden jälkeen löydämme päivittäin kehityskohteita liiketoiminnassa. Lähtökohtamme on aina, että asiakkaalle syntyy säästöä autoa ostaessa ulkomailta, tai vaihtoehtoisesti asiakkaalle löydetään auto, jota ei Suomessa ole saatavilla.” Onni jatkaa innostuneena.

Näin toimimme

  1. Auton ostaminen ulkomailta on helppoa ja vaivatonta. Teemme kaiken puolestasi, jolloin auto tulee sinulle ns. avaimet käteen palveluna.
  2. Laskulle ei lisätä yllättäviä kuluja. Tuontiauton hinta lasketaan ennen kuin auto haetaan ulkomailta. Lasku sisältää auton haun, autoveron ja kaikki muut kulut, joita viranomaisille tulevista ilmoituksista syntyy.
  3. Etsimme tarvittaessa sinun toiveiden mukaisen auton. Tiedustelemme myyjältä haluamasi tiedot, jotta sinä voit suorittaa oston luottavaisin mielin.
  4. Toimitus on erittäin nopea. Auto toimitetaan vaikka kotiovellesi 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun toimeksiantosopimus on hyväksytty ja haettava auto on tiedossa. Asennamme halutessasi autoon lisävarusteita, esimerkiksi Webaston, jos niin toivot.
  5. Uuden auton saa myös osamaksulla! Voit maksaa kaiken heti, tai sopia kanssamme rahoituksesta ja sinulle sopivista kuukausieristä.

Noudon ammattilaiset

Onni Mattsson toimii Noudon toimitusjohtajana. Ura Noudolla alkoi perustamisvuonna työntekijän roolissa, jona aikana Onni toimi linkkinä Noudon ja Ruotsin autoliikkeiden välissä. “Vuonna 2020 päätimme ostaa Hermanni Väyrysen kanssa Noudon itsellemme edelliseltä omistajalta.” Onni muistelee.

 

“Toimin edelleen päivittäin asiakkaidemme parissa ja vastaan yhteydenpidosta Ruotsiin. Olen tiiviisti mukana kehittämässä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa jonka lisäksi pidän suhteita yllä autoliikkeisiin.”

 

Asiakkaat tapaavat Onnin yleensä siinä vaiheessa, kun he tulevat hakemaan uutta autoa Turusta. “Mielestäni koko projektin paras hetki koittaa siinä vaiheessa, kun asiakkaamme saa uuden auton avaimet käteen ja hyppää kyytiin matkalle kohti kotia.”

Onni palvelee sujuvasti sekä suomeksi, että ruotsiksi. Hän ohjeistaa seuraamaan Suomen markkinoita ja hintakehitystä, kun etsitään käytettyä autoa ulkomailta.

 

“Joidenkin autojen kohdalla hintaero voi olla jopa kymmeniä tuhansia euroja. Meille voi myös aina soitella ja kysyä lisätietoja markkinoista ja niiden kehittymisestä. Våra Svenska talande kunder kan kontakta mig gällande affärer eller bara för att snacka lite om hur vi fungerar.”

 

Onnin suosikkiautoja ovat Mercedez-Benz 300de, Porcshe 964 sekä Porsche Taycan.

Miksi teemme tätä?

1 %
Rakkaudesta autoihin
Mitä uutta?

Trendit vuodelle 2023 ja tulevalle vuosikymmenelle

Nouto on ollut mukana useiden sähkö-, hybridi ja kaasuautojen tuonnissa ulkomailta Suomeen. Tämän päivän autoilija miettii monia erilaisia vaihtoehtoja: toinen haluaa mahdollisimman paljon tehoja, toinen pientä lukua kilometrimittarissa, kun taas toinen haluaa autonsa olevan mahdollisimman ekologinen. Maailman ympäristöhaasteet eivät ole jääneet huomioimatta autonvalmistajilta, sillä ne pyrkivät kehittämään jatkuvasti yhä useampia ympäristöä paremmin huomioon ottavia malleja.

“Vuonna 2015 oli käynnissä suuri kiinnostus kaasuautoja kohtaan. Olimme mukana tuomassa lukuisia kaasuautoja Suomeen vuosien 2015-2019 välissä. Suosituin malli oli Volvon V70 kaasuauto. Vuonna 2023 kiinnostus on lähes pelkästään sähkö- ja hybridiautoissa.” Onni päättää.